zaterdag 16 april 2011

Route Bedaf - niet gewoon maar 100

Struinen door Vlaamland en Nederland
We've got it. Wederom is er sprake van een 100 tal wandelingen. Hoezee!
Vandaag togen wij ondanks droog weer en een kapper in het vooruitzicht naar Baarle-Nassau / Baarle-Hertog.

Aldaar is door VVV ontfutseling van 1 euro op een ander moment de beschikking gekomen over een wandelroute van 15 km, getiteld: Route Bedaf.

Aangezien wij u deze informatie grateloos willen aanbieden vindt u deze alhier.

Daar het 100 is hebben wij deze wandeling eens en vooral video matig vastgelegd. Maar om er nu helemaal niets letterkundig over te vertellen voert te ver. Vandaar dat wij kunnen meedelen dat de auto na prachtig stuurwerk van HH werd geparkeerd. Op de route vanaf de grote weg naar het dorp komt u langs snelheidsmeetpalen die vrijwel allemaal inmiddels een ander nut deelden dan tijdens ontwerp. Hulde. Vervolgens werden de schoenen gewisseld, bij HH eveneens de sokken.

Toen werd gestart, waarbij HH direct brood etend vertrok, HF deed later van zich smakken. Hmmmm

Wat heeft nr. 18 hiermee van doen?
HF in actie
Dorp uit, via verharding naar onverharding. Heerlijk langs boerderijen, camping (nu al te vol). Weg oversteken en een heel deel onverhard. Via kleine bochten en weer een oversteking langs een wit paardenpensioen en alras snel LA. Alsmaar onverhard en via een prachtig parcours waar ook illegaal werd geraced met terreinmotoren ging het dan verder. RA, scherpe bocht naar links en let hier op want u moet weer naar rechts, tot zelfs aan knooppunt 62. Daar weer RA en via Sophie (net geboren als hun zus) en een prachtige cross over car (met ACDC muziek) gingen wij weer richting Baarle.
explicatie

Vlak voor dit dorp is dan de grande finale in de vorm  de Buyske Kuil en de Sint-Salvatorkapel.
Hier werden de HH, weliswaar in ingetogen vorm (paar 50 en zo) welkom geheten en hebben wij om ons heen gekeken en genoten. Wij wilden niet wachten op inhaling door iedereen en wandelden zodanig door dat in het dorp een terras kon worden gevonden met bier en ballen. Heerlijk.Bier en ballen

Zomaar onderweg
Wij hopen dat genot ook uw deel is geweest en heten u alvast van harte welkom op de WIKIWALKS.
(via bijgaande link).

Voor een ieder die het tweede boek der heren wil ontvangen (tegen betaling van slechts de kosten) melde zich aan! Wij durven, u ook?
Voorbeeld snelheidsnietmeting

Wij willen eindigen met een vlaams raadsel:
Wat voor soort kinderen krijgt ge met een gele condoom?
(Antwoord: kleine chineesjes)

En dan at last: een sluiertip inzake het inmiddels befaamde schoeneritueel. Met uitzondering van verwonderdame is e.e.a. meer dan voortreffelijk in beeld gebracht door de camera van HF. Hoezee.
Meer kunnen we willen we er niet over loslaten, maar voor een globale indruk is het meer dan genoeg.

PS: hebben we u al verteld dat de laatste wandeling ook op DVD wordt vastgelegd? En dat dit zonder extra bijdrage aan het boek wordt toegevoegd. Zo ziet u maar weer, de HH azen niet op uw geld in tegenstelling tot andere boekenuitbrengers.

1 opmerking:

Anoniem zei

Heren, heren toch, deze mijlpaal is (wederom) een grote felicitatie waard. Bij deze. Op naar de volgende 100!

Gegroet,
Heer M.