vrijdag 23 januari 2009

3. Verrassende Stegenroute





Wat hebben wij u te melden? Natuurlijk veel

Met dank aan HF voor het verrassende foto - en filmwerk verrassen de HH u met een verrassing. Dat is nog eens een verrassing. En het meest verrassend is nog het feit dat het voor ons geen verrassing is. "Verrassend?" zegt u. Voor ons niet hoor. Maar ondanks dat de verrassing er voor ons een beetje af is blijft het verrassend wat wij u zoal voorschotelen.
Allereerst de verrassende route. Die vindt u klikbaar.

Daarnaast was het verrassende vanmiddag dat we het niet droog zouden houden. Op zich al verrassend maar meer nog dat het klopte, vandaar.
Niettemin parkeerden wij bij een zeker niet nader te noemen automerk (brrr) en genoten zichtbaar van wederzijds schoenenritueel.
Vervolgens bemonterden wij elkaar en op paden ging het, hoewel we hier verrassend over stegen dienen te memoreren.




Als u bovenstaand filmpje beluisterd zult u zeker gewaar worden dat wij een bijzonder ras hebben ontdekt, namelijk de kiwi vogel ook bekend in Schiedam als de mango bird.

Als u de route wenst aan te houden is het allicht beter dat wij ons hiertoe beperken. Dat komt voor u zeker niet als een verrassing.

Het moge duidelijk zijn dat een dik lichaam u bij deze wandeling hinder zal berokkenen eveneens met tevelen. Kijk, 2 HH dat is optima.


Bieren:

4 x Affligem Blond

Spijzen:

1 x Bittergarnituur uit den Verre

Route:
zie bijgaand=>

Geen opmerkingen: