zaterdag 11 april 2009

Loet laat eens los




No way! Kent u die uitdrukking niet zegt u. Ach het geeft niet want we gaan het er zeker niet over hebben. Dat zou zonde zijn van deze ruimte. Laten we het in ieder geval zo zeggen dat de HH wel way vonden naar het o zo fijne Loetbos teneinde de aldaar schijnt het te ondernemen wandelgedoe is. En warempel, HF wist naadloos maar wel voorzien van lust en prima voor de rest de route en het eindpunt te benaderen tot milimeter werk. De N210 werd vanwege onze komst flink onder handen genomen dus geniet uw voordeel dank zij en dank toch de HH.
Komt u uit de auto met de wandelschoenen aan ga dan naar stap 2. Wij moesten onhandig als wij zijn eerst weer andere schoenen aandoen alvorens eindelijk nou eens echt van pas.
Vertwijfeling aan het begin, een rusteloze HF, een dolende HH, wat was gevallen? Het begin van de route kende no way. Kent u die uitdrukking niet zegt u. Ach het geeft niet want we gaan het er zeker niet over hebben. Dat zou zonde zijn van deze ruimte. Laten we het in ieder geval zo zeggen dat de HH wel way vonden naar het o zo fijne Loetbos teneinde de aldaar schijnt het te ondernemen wandelgedoe is.
De specificatie onderkent men alhier.


Wij van onze kant deden het begin volkomen anders, no way zouden we de echte route doen, en de explicatie op internet gaat het u duidelijk maken.
Waar wij extra deden was in Ouderkerk aan de IJssel, alwaar bindingen zijn met koninginnedag en zo. Nu zijn de kerk en de bijbehorende boom echt niet zo oud dat de plaatsnaam recht doet. Kijkt u voor de grap eens in Nieuwerkerk aan dezelfde IJssel. Ons dunkt.


Onze internet verbinding liet ons in Ouwerkerk volledig in de steek dus u zult moeten geloven dat wij daadwerkelijk terug zijn gegaan. Logisch, vanwaar anders deze uitweiding?

Al met al een vriendelijk gedoe, met vele diervrienden onderweg, soms helaas wat vele automobielen die noopten tot op zij, maar toch ook velerlei natuur.
Ook op het platteland slaat de verpaupering toe, zie de vele lukraak slechts gesloten kiekjes.

Op de terugweg nog de tragische sporen en onze ontdekking van de nog steeds niet opgeloste verdwijning van de zwarte handschoen.

Heeft u de HH in de late middag gemist, dat klopt! Wij waren al geweest. No way dat wij op vrijdagmiddag zouden willen wandelen.

En inderdaad: vanaf heden zal ons aller vriend Alf ons vergezellen op onze avonturen, waarvan heden deel 1. Onverschrokken en onversaagd zal hij ons begeleiden en waar nodig door zware en heftige omstandigheden heenloodsen. Hulde! Yo Willy.


Afstand: ca 12 km
Bier: koffie en fris
Borrelgarnituur: geen

Geen opmerkingen: