zondag 15 november 2009

Hitklant


Na een meer dan emotioneel weerzien kwam het er dan zomaar van. De HH gingen eens wandelen, na nauwelijks discussie overigens. HH had onderweg naar HF de heugelijke mededeling gedaan en HF was zich buitensporig gaan haasten om hoe dan ook op tijd HH te kunnen ophalen. Ja, want zo zijn de HH. Als er besloten is dient alles te wijken. Ook dat.
Wij kwamen hier terecht en dat is maar goed ook. U weet nog wel dat de vorige keer door ons werd gememoreerd over golf perikelen Ballotage en zo.
Nadat wij de wandelschoenen hadden aangedaan ging het op pad.
Laat ons volstaan met het memoreren van de hoogtepunten:

Het water is er nog op diverse plaatsen:

De golfbaan alsmede de oude stenen liggen er nog en er werd nog steeds geoefend met hijskranen, bulldozers, tractoren en zo. Eigenlijk niets nieuws onder de zon.

Wat verder enorm opviel was het feit dat sommige beroepsgroepen het blijkbaar van de daken willen schreeuwen als men niet succesvol is. Nu ligt de beroepsgroep natuurlijk onder vuur omdat men niet transparant is maar of dit de oplossing is wagen de HH te betwijfelen.

Natuurlijk kwamen wij schrijnende gevallen tegen van beesten die de naderende winter nu al niet overleefd hebben. Och.....


Verscholen maar nu niet meer aan de 's-Gravenweg vonden wij ook nog een kerkje. Als u er langs loopt ziet u het vast ook. Let dan ook op het vloeiende lijnenspel van de voorstaande woning. En wat dacht u van de graffiti die de natuur als onderwerp kent. Wij van alles met name. En wat van de jarige jet?

Hoe dan niet, het was een welkome verrassing geweest voor de HH en natuurlijk werd er op de gebruikelijke wijze afgesloten.

Bieren deden wij tussen de boeken, waarbij de kleuren varieerden. De bittergarnituur was als vanouds.

Geen opmerkingen: