dinsdag 9 februari 2010

Alweer niet naar Rotterdam?


Jazeker en wij zullen u vertellen. Eerst was er aarzeling, daarna ging het dan toch en uiteindelijk belde HF naar HH om aan te geven dat hoewel dan toch later. Maar geeft de HH niks, het gaat erom dat u als lezer wordt bediend. Als het moet lopen wij 's-nachts maar u zult, weest gerust.
Terwijl ik dit schrijf kijk ik buiten naar een wederom witte wereld, nu die hadden wij gisteravond niet. Wel hadden wij gunstige temperaturen voor koude aanbidders. De HH gaan weer-wind dus dat maakt hoe dan ook.
Gezien het tijdstip en bierdrinken dat niet in de verdrukking mag komen werd alras besloten dat HF de commercie afhield en gewoon vriendelijk HH vervoerde naar het o zo pittereske Rotterdam. Zeker na de cruciale 020 overwinning altijd een genot om te gaan.

Parkeren deden wij niet bij de stamgasten maar daarom wel gratis. HH was voorzien maar HF deed van schoenen spreken terwijl hij als verrassing achter HH plaats nam. Deze gekkigheid mocht niet lang duren was al spoedig het devies dus afsluiten die hap en gaan. HF was nu reeds vastbesloten om het fototoestel achter te laten zodat de kwaliteit deze keer van HH afkomstig is. Zonder tripod deze keer dan dus ook maar, tja.

Nadat het lopen was begonnen, via Delfshaven, wist HF HH mee te nemen naar nieuwbouw gepleegd voor bewoners. Onderweg zagen wij nog een fraai voorbeeld van hoe maak ik het gezellig voor langswandelaars en een aanduiding ter opletting van hen die Jehova in hun armen hebben gesloten. Hoewel HH achteraf toch denkt dat er nog meer nieuwbouw moet zijn was hij wel blij met het getoonde. Deze bewoners gaan wel vroeg slapen want wij pikten slechts door het hek een foto mee. Bezoek ter plekke, zelfs van de HH, werd achteraf niet gewaardeerd.
Nadien werd het lastig want er ontstonden keuzes en hierin zijn de HH net als met parkeren. Teveel is het niet maar liever een keuze dan maar.
Hoe het ons verder verging ontdekt u op de routekaart.
Via mooie en minder mooie delen van deze prachtige stad werd in de verte alweer de hoger hoogste werktoren van het land gezien, met nog steeds de disco lampen aan en uit gaande. Blijkbaar is het bedacht.

Nadien bogen wij langs het groothandelsgebouw gaande uiteindelijk RA en langs Bilderberg met diner kwam kunst in zicht alsmede de Witte. Van beide doen wij verslag.
Toen werd het ook de HH teveel en veranderden zij in noeste bierdrinkers want er werd gezwinde pas gezet naar een oude sluis, alwaar men naast roken te buiten ook biert te binnen.

Hoewel de naam natuurlijk ook op de HH slaat namen wij tot ons de wereldberoemde deugniet. Blijkbaar is er meer aan de hand.

Nadat wij elkander erop wezen dat zo langzamerhand ook wij gaan wennen aan de smaak van bier en het wellicht dit jaar en zullen waarderen eindigden wij deze fraaie droge avond met een thuisreis alwaar de warmte (en het bedje voor later) alweer waren.

De garoeten!

ps: ond erweg zagen wij nog deze vriendelijkerds.

Geen opmerkingen: