dinsdag 1 februari 2011

Brugse Zotten in Capelle


Het was pure hebzucht die ervoor zorgde dat er weer zonodig gewandeld moest worden. En dat terwijl de HH zich vergezeld van herendames het weekend ook gaan opwachten. HF heeft n.l. aangeboden om een keer keukendienst op te pakken en zodoende voor voedselvoorziener te willen er zijn.


Deze keer hadden de HH veel te vertellen maar vanwege mond - en klauwzeer mag hierover niets naar buiten treden. De schok was er niet minder om. Ahum, wat hadden wij elkaar veel te melden.

Voordat wij buiten adem geraakten dient nog gesteld te worden dat de vertolking van ouderwetse liederen door HF en gezangpartner zeer enthousiast wordt opgepakt, al dan niet met medeweten van toehoorders. Kijk, een dergelijk enthousiasme spat werkelijk van de HH af. Dit moge ook wel eens gezegd.

Natuurlijk namen wij de toestand in de wereld door, deze keer zonder Brussel e.o. maar wel andere zaken die vermeld moesten worden. Ongemerkt hebben wij in feite de wereld problemen al wandelend opgelost. Een detail: die benzineprijs gaat buiten de HH om. Sorry daarvoor. Tijdens onze route kwamen wij een metro tegen en nog een en nog een en ... Wat een dynamiek!

Wanneer we de route moeten duiden dan is het vooral vanaf de Koperwiek (wordt momenteel verbouwd) linksaf richting slotlaan, aldaar wel of niet het oude laantje en links aanhouden. De 's-Gravenweg LA. Uiteindelijk ziet u ergens halverwege een fietspad RA, hetgeen u kunt aanhouden. Eventueel de volgende gewone weg. U komt uit in het park alwaar we RA gaan en daarna LA. Alsmaar rechtdoor tot aan de Prinsenlaan en daar RA. U steekt de metro door (en nog een en nog een en ...) en houdt enigszins links aan. Dan is het eigenlijk alsmaar rechtdoor, over een fraai wandelpad wat op enig moment zelfs apart loopt.  Zoals u ziet dient vlak voor de Capelse weg links aangehouden te worden en is er wederom een apart voetpad (rechts!) en dit brengt u achter fraaie huizen aan de Capelse weg.  De 1e brug oversteken, beetje links aanhouden en dan oversteken zodat u aan de overzijde achter het bushokje verdwijnt. Wij weten natuurlijk beter en u gaat aldaar RA. Vanwege het late uur gingen wij niet door het bos maar bleven op het fietspad. Als u rechtdoor gaat moet u enige tijd later RA zodat de Capelseweg weer bereikt wordt. Aldaar LA en doorlopen tot de bierenbieb.

Aldaar Brugse Zot, 3x, Palm, 1x en 010 ballen, ook 1x.

Geen opmerkingen: