zaterdag 21 maart 2009

Waarover spraken zij?





Kent u niet die uitdrukking? Weest bewaakt, wij ook. Vanwege mistroostig zonnig weer hadden wij zoiets van "ok, dan gaan we desnoods maar wandelen." Hetgeen.
HF was werkelijk subliem in de zin van waarheen en HH wist dan natuurlijk het waarvoor, alwetend en alleswetend als hij is. Hoewel daarover straks meer.
HF was en is in een vorig leven bekend met rijvaardigheid, hoewel twijfels alwel.
Vandaar de puntige aanduiding van parkeer.
Voor het maar ook ons gemak verwijzen wij naar de gelopen en gedane zaken kaart. Waarom niet welwaar.?.
Wat kunnen wij toevoegen? Veel, maar wilt u dat ook weten.? Wij weten het wel, maar ach, dat is zo logisch dat het genant is te zijn.
HH was voorzien van nieuw fotovastleggedoe en zie daar en hier het resultaat die namens ons voorzich spreken. Waarvan. Leuk is natuurlijk kabaaldijk

En wat van ontluikende maagdelijkheid?
U ziet, wij maken van alles mee en willen gevoel van jaloersheid overbrengen op hen die daar gevoelig voor zijn. U natuurlijk niet, nietwaarwel. Overigens lijkt de chaos toe te slaan in deze omgeving, want er zijn paden ontstaan in de natuur die HF niet kende, kenner als hij memoreert. Dus op het moment dat u zich ter pade de lanen in wentelt zeg dan niet vandaar. Wat nog rest is momenten van kunst en oprispingen van creativiteit die ons niet kunnen worden ontzegd.
Aangezien ons wel eens een ontbreken van en aan diepgang wordt verweten doen wij bijgaand van ons spreken.

U ziet, als het erop aankomt kun je met ons echt wel een blokje om, al is het maar rond de Waal. Zoals Boudewijn ooit onsterfelijk zong is dit niet het land van maar het heeft er alle schijn van dat het erop lijkt. Maar hier is dan onze link naar een aanzet tot overleving. Komt en geniet.
Wij bierden dubbel dubbel en garnituurden enkelvoudig maar oh zo heerlijk.
En wij verbleven op een terras in de zon. Oh jazekerwel.

Geen opmerkingen: