vrijdag 1 mei 2009

Kaas, wijn en rozijnen




Natuurlijk hebben wij wel eens dagen dat ons bedenkt. Maar bedenk dan wel dat wij altijd de schone schijn en nimmer teneer. Mocht u zelf bevatten weet dat dan dit jaren van studie vereist die naarmate de tijd voortschrijdt zelfkastijding doen bekomen. Vanwaar HF al 2wekelijks tegoed doet en ontmoet. Deze week is het dan echt waar, ja. De teen is gebroken dan wel van scheur voorzien zodat wandelingen voor weldenkende mensen uit den boze zijn. Aangezien de HH bij elkander nooit hebben afgesproken eniger weerklank breeduit in de pers moeten wij het verder stilhouden.
Natuurlijk hebben wij gemeanderd en nagegaan wat de verbijsterende verklaring moet zijn voor het landsonheil van gisteren voor vandaag. Verklaringen, would be's, could be's en natuurlijk bovennatuurlijke aanwijzingen gingen door de kopjes maar genoegdoening werd niet verstrekt. Het gaat ons te boven, maar wij zijn slechts eenvoudige boerenpiemels, die vanachter nauwelijks weten dat wij naar voren bewegen. Gelukkig na het volgen van krea met kurk wandelen wij altijd van ons af. In dier voege bleef leed ons gedurende lange tijd bespaard.
Na deze voor sommigen wellicht onnodige ontboezemingen, maar de stukjes dienen wel een zekere lengte te hebben, gaan we dan nu over naar subtiele down to mother earth zaken. Daarbij stond wandelen voorop, niet eerst uitweiden over dat het klimaat verandert, dat de HH al maanden in veel te heet weer veel te warm gekleed zijn, dat zowel bij HF als bij HH vandaag spontaan zweet ontstak en dat wij weer onder de indruk waren van natuur en de omgeving.

Met de net van grote beurt voorziene passat togen wij naar Abbenbroek, want je moet natuurlijk een doel hebben. Zinloos rijden is ondanks lease momenteel niet aan te raden. Parkeren deden wij daar waar mogelijk en schoenen vonden alras hun plekjes op de bekende locaties. De iPhone werd gestart voor de noodzakelijke meting en daar gingen wij. Onderweg bespraken wij zoals vanouds allerlei zaken die het daglicht konden verdragen en losten wij menig wereldprobleem in slechts 3 stappen meestal op. Men kan ons natuurlijk bellen nietwaar. Vanuit de satelliet zijn wij gevolgd en voor de route verwijst men gaarne naar Google and co.
De lengte van de wandeling bedraagt 8 km maar omdat wij ook het dorp naderbij aanschouwden werd het wat langer.

Onderweg zagen wij geen krokodillen, geen giraffen maar wel bijna enige cobra's. Zo enthousiast kan HF hierover vertellen dat HH de koude rillingen dat zelfs horen te zien verging. Natuurlijk kwamen wij ook langs de forellen vijver maar dat is oud nieuws. Tevens willen wij waarschuwen voor dressuur kuren met herdershonden en ballen. Op internet vindt u de route alhier.
HH wilde gebouwen zodoende.



Zoals beloofd: Alf is here



Voorbeeld van lokale discriminatie


Voorbeeld van lokale pretuiting







Laven deden wij na het eerste hoofdstuk met 2 x Leffe dubbel en 1 x gegarnituurd bitter. Ja.

Geen opmerkingen: