dinsdag 26 mei 2009

Where's Alf?



Vanwege weinig gelegenheid in het prille verleden was het juist vanavond het moment om opnieuw na te gaan hoe de benen zich zouden gedragen. HH had de hele week geoefend, dus ja dat was lekker makkelijk. HF had zich (geheel vrijwillig) gestoken in een nieuw vervoermiddel.
Zo'n avondwandeling biedt het voordeel dat de spanning vanwege naderend onweer lekker kon worden opgevoerd.
Aangezien Alf had aangegeven deze wandeling absoluut niet te zien zitten zult u het zonder moeten doen. Maar weest gerust, met hem gaat het goed. Ik denk dat we meer spanning in de wandelingen moeten invoeren als we hem weer met ons mee willen hebben. Maar goed, het is zo als het is.
De start vond plaats in Capelle ad IJssel en we gebruikten een deel van de wandeling die wij reeds beschreven hebben.

De start vond plaats bij het fraaie stadhuis, vervolgens richting Schollebos (zigzag), bij de pannenkoekwoning richting IJssel. Voor de IJssel ra richting oude centrum, dijk op, langs de boulevard en vervolgens richting koperwiek.
Aldaar laven en terug naar de auto.

We hebben ons voornamelijk beperkt tot vermelding van wat we niet gezien hebben en de foto's voor zich te laten spreken.
In feite is de lijst erg lang, zodat beperking onszelf oplegt:

* giraf
* wc-eend
* 6 wandelende oudere heren
* na regen komt zonneschijn
* verstandig pratende dames
* komijnenkaas
* zieltogendheid
* overstekende braadpannen

Aangezien de HH de volgende dag weer moesten werken beperkten wij ons tot een palm en een kriek en daarna hupsakee naar huis, waarbij het onweer dermate dat HF HH tot voor de deur bracht.

Geen opmerkingen: