dinsdag 16 juni 2009

Weg uit Rotterdamt



Het was de hoogste tijd. Aangenaam of niet. Soms is beweging leuk en dan geeft het. Wis en waarachtig, dat rondje Rotterdam hadden we nu wel gehad. Sprake van herkenning en dientengevolge moest verder. HH had hiertoe in een opperbeste bui een andere plek ontdekt waar het mogelijk was om ook de benen te strekken.
Berichtgeving op het weeweewee duidde meerdere mogelijkheden aan.
Andere tijden kwam vanwege ballonvaart HH as.
HF was toegerust met ijkingsinstrumenten die nu eens voor altijd gingen aangeven wanneer HF was opgericht en of er sprake was van familie gelijkheid met opgespoorde botten uit de Noordzee. Want het gerucht gaat dames en heren.
Maar wij kunnen de vruchten meeplukken dus vandaar.
HH was genegen om voor transport te zorgen en zodoende konden wij vertrekken. Terwijl HH ervan overtuigd was dat na verloop van tijd de startplek benaderd was gaf HF aan dat deze veel verder zou liggen. Ongetwijfeld werd deze wanhoopsdaad ingegeven door stuwing der ijking. Wij kunnen hem euvel maar u schiet ernaast. Een andere mogelijkheid kan uitstel van gedragingen zijn dan wel genieten van de toergaven des HH. Niettemin na heen maar ook weer gerij kwamen wij dan terug bij de oorsprong en begaven ons uit de auto teneinde.

Beide HH wisselden schoenen vanuit de achterbak, wij blijven kooplui. Zo, het kon beginnen. Aangaande de route willen wij slechts aangeven dat deze is aangegeven, wij kunnen slechts nederig voegen, zie hier ook voor een beroemd huis.

Onderweg zagen wij verschillende kenmerken van de natuur, zijnde planten, oud en jong beestenspul en natuurlijk onze eeuwige fans want ook hier wist men.

Aan het einde kwamen wij door Linschoten en volgens informatie is het een mooi gebeuren en wordt dit vaak gebruikt dan wel misbruikt. Gelukkig is de zwemleraar uit Den Bosch e.o. hier niet gesignaleerd.

Onderweg moest regelmatig worden haltgehouden vanwege live ijking. HF had het hier zichtbaar. Wij zullen uitslaan.

Na bijkomendheid van indrukken teruggetoerd naar bekende streken en daalden wij neder voor Hommel, Jupiler en sloten af met bittergarnituur. Jmmmm.

Rest ons u voor deze week maar ook later.

Kijkie hierie voor die foti

Geen opmerkingen: