zaterdag 11 juli 2009

Houdt de dief




Het is dan toch gebeurd. De heren zijn dingen kwijtgeraakt. Wat bleek? Men heeft foto's ontvreemd. Raar verhaal denkt u. Wij ook! Niettemin is bij 50% van deze blog sprake van foto laria ontvreemding en dat zonder medeweten van de heren. Niettemin gaan wij erachter aan en bij constatering van wie dan ook zal zoete wraak. Wie niet waagt.
HF moest morgen gelukkig nog even stuurwielen dus die heeft zo zijn eigen cooling down periode. Wij konden gelukkig uitwandelen om zodoende de last en de lust van onze schouders te verwijderen. Wij togen naar Oostvoorne en parkeerden bij Marion der wapen.
Hier en daarover straks meer.
Met de rug naar Marion wandelden wij het natuurpad in en bevonden ons ook meteen in de natuur. Prachtig maar wel veel in een keer. Bij groene stranden bleven wij de natuur links aanhouden en via inspectie paden inspecteerden wij de natuur volop. Daarboven meende men onlangs vrijwel na 14.30 uur toch nog regen onze kant uit te zenden dus om uitdroging te voorkomen stonden wij wederom onder de natuur.
Wat wij u ook kunnen laten zien is het verschil van de natuur met HH en zonder HH. U zult zien.
Ook hadden de HH dermate veel jolijt dat er een grapsfoto werd gemaakt met en zonder vertoning der tanden en tandvlees. Het is maar goed dat er tandartsen zijn en dat dit een uitzondering moge blijven.
Ook zagen wij wel zeer grote met eigen bewoning de weg oversteken. HF was bewonderd HH deed of hij het altijd al had geweten. Enfin, na deze inspectie komt men weer in bewoonde wereld en kwamen wij langs gesloten open zijnde bezoekerscentra zonder al teveel. Ook ontmoeten wij de oudere medemens in groepen die hun bewondering voor niet onder stoelen (niet meegebracht) of banken ( eveneens neen) staken. Maar de gewrichten werkten mee. Ons dunkt dat men een gemetseld muurtje ten ene male aanschouwde.
Via gesloten museum huisjes en landgoederen en zwarte kat kwamen wij weer in Oostvoorne city alwaar wij verder wandelden richting ruine. Die was sinds de vorige keer niet veel verergerd dus doorwandelen kon. Overigens nadat wij met gevaar voor eigen leven de oudheidskamer bewaking waren voorbij geslopen. een fraai huis en dan weer een landgoed zonder huis maar wel met heuvels die de HH natuurlijk moesten bedwingen werd uiteindelijk de vrijlating bij Marion ons deel.
Hoewel beschroomd openden wij de deur en betraden het heiligdom, zonder dat hier werd ingestraald overigens. Het was modern en toch niet voor de HH. Aangezien wij geen kamernummer durfden te noemen moest er met florijnen worden afgerekend.

2 x 2 Leffe seizoensnat
2 x 6 bitterballen

voor specs en specificaties zie de GPS track.

Tot den volgenden en wij houden u op de hoogte van de diefstal. Natuurlijk hebben wij de firma die dit voor ons verzorgd aansprakelijk gesteld.

Geen opmerkingen: