zaterdag 10 oktober 2009

Harrie

Wij wandelden vandaag hier.

Vandaag was eigenlijk de dag van Harrie. U weet niet? Harrie is onze vaste reigert die als wij willen fotograferen standaard weigert. Meestal met vluchtgedrag. Vandaag was Harrie dermate goed voorbereid dat wij hem tegenkwamen vooral op plaatsen waar wij nog moesten komen. Kortom, ook Harrie heeft internet.
Ondanks Harrie togen wij naar Zevenkamp, om aldaar de auto te verstoppen op een locatie die ons was gesuggereerd in het wandel artikel. Aangezien maar ook vooral door voorspelbaarheid en tekenen van herkenning was het begin, midden en eind van de route niet nieuw maar niettemin nieuwer dan.

Nadat u bent geparkeerd is het via linker richting (met uw rug naar de metro) starten en goed de route volgen. Trekt niet de zondags schoenen aan want nat is het, althans daar waar droogte ontbeert. Een paar moeilijke punten zijn aantoonbaar. U zult tweemaal (2x) (2 keer) (1+1) de Rotte over moeten, dat is heftig. Maar komt op. U passeert een terrein waar werktuigen staan opgesteld waarmee de meest verschrikkelijke dingen met kinderen lijken te gebeuren.
Wendt uw blik linksaf en het gaat gewoon weer over. Laat u niet afleiden door uw eigen Harrie, hij is het niet waard. Volgt gewoon de beschrijving, want die is 1 A4.
Een ander moeilijk punt is een graspad (slecht onderhouden) met bramen en brandnetels.
Als u de fraaie brug uit 1997 bent overgelopen heeft u de ergste ontberingen achter de rug en kalmt u vrij rustig naar het einde, wat feitelijk ook het begin is. Mocht u dorst e/o trek bekomen dan is meer aan het einde dan niet een Oud Verlaat genoegen beschikbaar hoewel u direct daarna de sfeervolle Vlietkade betreedt. Wie wil daar nu niet direct naar toe.

De afstand zou 9,5 maar bleek korter. Geeft ons niks hoor.

Wat zagen wij onderweg zoal maar ook niet?












Wat nog van ons hart moet is het feit van de benaming onzerzijdswegens. Noormannen, maar eigenlijk Fransmannen en Henkmannen of natuurlijk Rottermannen, nee toch niet.

Een bepaald natuurverschijnsel, wij denken de ingang naar de onderwereld waar Harrie woont, zagen wij ineens.



Drank: Brugse Zot
Spijzen: warme hapjes
Weer: 9,45
Tot weereens

Geen opmerkingen: