vrijdag 29 januari 2010

What's new? Are they singel?


Ja, met zo'n titel vragen wij erom. Aangezien de avondwandelingen op meer dan interesse van de HH kunnen rekenen gingen wij alsnog. Hoewel van beide zijden genoeg water werd aangedragen om niet te gaan overigens. HF was al moe maar het weerzien zorgde voor een glimlach en een passend rij ritueel naar het immer fraaie 010. Na kort overleg, de HH weten immers, werd besloten een gerucht te ontzenuwen inzake aankoop onroerend goed in de buurt van de statenweg. Zo gedaan zeiden we. Parkeren deed HF een eind van de stoep maar toch in de buurt van onze Belgische stamkroeg alwaar bierdrinken tot een art pour art is geworden. Ons scheelt niks, als we maar.

De gemeente 010 had besloten het parkeren op donderdagavond net ietsjes duurder te maken dan normaal dus met een fijne glimlach doorhaalden wij de chipknip en tikten de gewenste munteenheid af. Eindelijk kon het dan beginnen. HF met zijn arbeidsheden wist HH precies te wijzen op de te volgen route. Daar lag het niet aan.

Dat betekent een flinke wandeling voor de boeg waarbij de HH beiden waren voorzien van een anti regen toestel maar gek genoeg zonder de fraaie mutsen dito handbedekking. Maar multi media zou het worden.
Een van de eerste eigenaardigheden betreft een Duitse gemeente binnen 010.
Als u de route volgt (zie boven) dan ziet u zo ongeveer hoe wij zijn vergaan. Ter hoogte van de statenweg c.q. singel werd ingezoomd op maar vanwege privacy gaan we hier niet verder op in. Maar we weten genoeg.

Gewoon doorlopend alsof niets kom je RA aanhoudend vanzelf bij het onvolprezen maar zeker niet afgebouwde station. Ook op dit late uur waren veler onzer fans voorhanden. Het moet maar eens gezegd: Sorry dat wij niet met een ieder hebben kunnen converseren. Wie weet inzake een volgende keer.

Vervolgens onderstaken en kwamen wij uit bij een min of meer hoog, hoger, hoogste kantoorpand in ons kleine wat doet het er allemaal toe landje. Nou, daar heeft men zich schuldig gemaakt aan vandalisme, bekijkt de presentatie!

Via achteraf en HF bekende club locaties (hoewel de oude naam niet werd bekendgemaakt) kwamen wij langs het huis van onze burgervader. Wij hebben aangebeld maar van kom gezellig bier drinken was geen sprake.

Overstekend en vooral doorlopend kwamen wij bij uitgestorven haven werkzaamheden. Het is dat wij weten maar anders niet. Maar fraaie doorkijken gaf het.
HF vond dit het moment om aan te geven in welk vaartuig hij de klanten transporteert en verplaatst. Men oordele zelve.

Natuurlijk mag de koningin onder de bruggen niet ontbreken en wij hebben gekeken en warempel, ze was er nog.


Via verder wandelen (wat moet je anders) kwamen wij in de buurt van diverse horeca (niet toevallig mag ik hopen) deze uiting tegen, onbedoeld natuurlijk.

Om voor eens en voor altijd de fabel te ontzenuwen dat de vroege mensch niet kon vliegen heeft men bewijs buiten waarneembaar. Alsof hiermee het laatste woord over deze zaak gezegd zou kunnen. Maar goed, voor de pieten exact onder u hebben wij niets te verbergen.

Na al dit gedoe was het prettig gebruik te maken van een 4tal glazen met de winterkoning(k) en begaven wij ons daarna pas naar huis, alwaar inmiddels de klok alweer verder had getikt en het aanmerkelijk later was dan bij vertrek.

Vergeet u niet de film te consumeren.

Geen opmerkingen: