vrijdag 11 juni 2010

Noordplein-dat is zeker leuk


Wat gebeurde er gisteravond? HH belde HF met de vraag gaan we nog. HF antwoordde ten stelligste dat er nimmer meer sprake zou zijn van wandelgenot. Hij had het er helemaal mee gehad en ging voortaan wel met de taxi. Wat nu? Paniek in de tent. Moest HH dan in zijn alleen?
Gelukkig is dit slechts een enkele regel tekst om u ter dwaling te verpozen want natuurlijk gebeurde dit niet in het echt. Je bent vrienden welwaar of je bent wel vrienden nietwaar, nietwaar?
Heden was natuurlijk het moment aangebroken om de landelijke politiek intern te bespreken. Dit mede doordat uwer HH beiden behoorlijk zwevend waren maar gelukkig net op tijd met beide benen op de grond. HF zei nog dat anders de stemmen ongeldig zouden zijn geweest.
Daarnaast wordt ons blog regelmatig voorzien van deskundig commentaar van heerschap HM. Hoewel de HH weten dat HM het goed bedoeld kan het natuurlijk niet tippen aan de constante kwaliteit van de prozas des HH. Maar HM houdt vol, het zal goedkomen.

Dus gelukkig gingen wij wel wandelen. HH was de beurt nabij en pikte HF op teneinde de aanvang te zoeken, die volgens HF zich bevond bij de niet spuitende fontein op het Noordplein.

De route kunt u vinden op het www door middel van hierzo.

Het is dan ook ondoenlijk om hiervan melding te maken en mits dan ook onnodig.
Dat je hier in een minder deftige omgeving bent blijkt wel uit het feit dat van parkeerbetaling geen sprake kan zijn. Jammer.

Onze eigen route verslaglegging geeft in combinatie met de beschrijving een helder beeld van hetgeen wij meemaakten.
Wat ons aangaat willen wij een aantal zaken aanstippen:

De op sommige momenten aanwezige voorbeelden van architectuur. U kunt hier onderweg smullen van wijsheid en variatie.





Wist u al dat sommigen denken dat het onder water parkeren van de boot letterlijk dient te worden opgevat?


In de video reportage vindt u:
Onze man in het water die mooie dingen kan doen met genoemd water.
Min of meer op de terugweg ontdekten wij een hanen farm waar horen en zien ons en ook u zal.

Overigens heeft men hier in de loop der tijden een volledig eigen manier ter communicatie ontwikkeld, via de gevel zullen we maar zeggen.


Hoe moet dat nu zonder JP?
Wij smulden van diverse bieren (4) terwijl voor ons iemand zonder enige smaad een hele zak friet naar binnen werkte. Nou die durfde.



Weet u waar wij het meeste van genoten? Er werd vooraf gevraagd of wij niet thuis wilden blijven vanwege regenval. Nu wordt ons dit vaker beloofd, maar vaak nimmer geregeld. Ook in dit geval vroegen wij aan de dames ten huizen hoezo dat nu ooit een reden kon zijn om niet te gaan wandelen, maar dat tot daar aan toe. Maar dat wij vervolgens urenlang voor Jan met de korte achternaam noemend Lul zijnde met een paraplu moesten voortverplaatsen slaat nergens toe. De volgende keer zullen wij, rekent u! En de openingswedstrijd van het WK eindigde in 1-1. Voorwaar geen reden tot afreizing.

Geen opmerkingen: