vrijdag 14 augustus 2009

Grecht deed het in Woerden








Vandaag was het dan eindelijk zover. HF werd in totale verwarring gebracht bij HH. Wat geval? HH heeft normaal gesproken de beschikking over eigen transport maar zo nu en dan is HF pertinent en eist dat hij zelf achter zijn eigen stuur kan zitten. Zo gezegd doen. Maar terwijl HF hiertoe geestelijk bereid was deed HH hem toch besluiten bij HH in de tijdelijke means of transportation te schuiven. HH had een vreselijk drama aangaande voertuigritueel achter de rug. De rit vanaf Zoetermeer had nog nooit zo lang geduurd zegt men. Gelukkig wil de lease mij meewerken en werd er getransformeerd naar (gaap) Toyota. Maar ach, alles went ook een vent. Nadat over en weer kon dan eindelijk worden vertrokken. Eerst nog even aarzelend Rotterdam maar algauw overheerste Woerden. Waarom weten we niet.
Wel kunnen we u verklappen.
Na een heerlijk eindje rijden in de nieuwe auto werd door genoemde lease mij voorgesteld de auto tijdelijk om te ruilen voor een (.pe.). Wij noemen geen namen maar u snapt dat genoemd persoon zijn leven aan een zijden staaldraad bevestigde. Wij besloten tot negeren, stel je na!
Nadat we hadden vastgesteld dat in Woerden overal vergoeding wordt gevraagd voor het deponeren van je voertuig, ook (gaap) Toyota werd alras besloten tot ingreep. Zodoende bewezen wij genoemd merk de laatste eer bij de naamgenoot alwaar u familie e/o kennisssen kunt laten opstoken teneinde.
Hadden wij al verteld dat wij in Woerden waren? Nou dat komt goed uit want wij wandelden de Grecht route. Aldaar goed aangegeven maar de HH zagen toch kans om er meer uit te slepen dan vooraf werd beloofd.
De route vindt u ook beschreven in Trouw.
Wij kwamen langs genoemde gemalen, de boerderij is aanwezig alsmede de knik in het pad, volledig overbodig natuurlijk. Ergens na het natuurgeweld en het 2e gemaal zijn de HH afgeweken en is eigen inbreng gekomen. Dit resulteerde in een extra 2 km. Voor HH niets natuurlijk maar eerlijkheid duurt. Hoe dan ook, Kamerik net niet, Woerden dan weer wel en m.b.v. schone en vlotte overzetknapen (tarief 1,50) kon de alternatieve route worden voortgezet, hoewel wij dat toen nog niet wisten. Maar de TT van HF bood uitkomst en raad.
Natuurlijk hebben wij met de plaatselijke koeien gefilosofeerd over Mexicaanse griep maar zij vonden Q erger. Met name later nog. Ook op veler verzoek een nieuwe foto van de kracht der HH alsmede een overzicht van de tanden en kiezen. Een kwartje voor wie de nieuwe kroon vindt!
In Woerden volgden wij wel weer de route en hervonden op meesterlijke wijze de auto.
Nadat wij onze schoenen in de (gaap) Toyota achterzijde hadden geplaatst, ook een veelzijdig ritueel, togen wij naar de Victoria BV voor Jupiler uit een tap en vers gesneden bitter garnituur.
Moge u een wijze periode voor de boeg hebben, zonder HH want wij laten zeker 4 weken verstek gaan en wel omdat.
Weest nadien echter welkom!
route 10,5 km, normaal ruim 8 km
makkelijk zeker maar kies voor de zekerheid toch een leesbril
leuk? Zeker maar met een serieuze ondertoon

Overigens dronken de HH per heer 3 bieren, proost!

Geen opmerkingen: