vrijdag 7 januari 2011

Happy Herenwalk in 2011


Er was scheiding van jaren! Hoezee. Weg met 2010.

Genoeg gewandeld wellicht. Nou nee, aangezien HH veelvuldig aan huis gekluisterd is deze dagen is het juist een optie om gezellig te gaan wandelen. Voor gezelligheid moet je echter niet bij de HH zijn. Die gaan er echt voor. Om die reden werd ongeduldig gemailwisseld inzake wanneer er nu eens eindelijk een reden was en een pakkende datum om te gaan. 1 januari was geen strak plan, 2 januari niet ook evenzeer. 4  januari leek ver weg dus werd het 3 januari. Omdat overdag ook niet 's-avonds is besloten de HH niet overdag te gaan. Ineens was er die ingeving om een keer lekker in de buurt te blijven. Hoe dan ook zou HH HF gaan ophalen en ging hij aldus. De route is bekend maar toch zag HH kans om een tiental minuten later te verschijnen dan eerst beloofd. Daar belofte een schuld inlost mocht HH toch naar binnen om de nieuwe aankopen te bewonderen. Hoewel HF teleurgesteld was in de afmeting vond HH de buitenmaten aanzienlijk. En als je maar voldoende bierglazen in gebruik houdt is het nooit (te) vol, net zoals ons landje. De dame aldaar vroeg hoe het ging, niet alleen met HH maar ook met VH, die een nieuwe in zwart uitgevoerde teenbedekking had ontvangen. Van scheef naar recht zullen we maar zeggen. Oh wat zijn de HH benieuwd naar het eindresultaat.

Tevens wist VF te duiden dat een bank speciaal voor katten vroeger dienst had gedaan in een andere hoedanigheid. Vereficatie desdiens is onmogelijk dus nemen wij een koewaarheid voldongen.
HH had speciaal interieur en exterieur gereinigd zodat HF het aan niets ontbrak behalve voldoende slaap de vorige keer.
Parkeren deden wij op het inmiddels bekende plein al hier te Barendrecht, volgens sommigen een mooi dorp der dorpen. Maar spreker dezes zit nog steeds op school dus dat geeft best te kennen. Maar wij willen natuurlijk werkelijk helemaal niemand voor de voeten lopen dus gaan de HH dat niet ontkennen.
Discussie ontstond kort over welke schoenen maar dat werd opgelost door helemaal niet te wisselen. Aangezien HF speciaal de paraplu had meegebracht bleek dat dit niet voor vanavond bestemd was. Dan HH ook niet natuurlijk.
Nogmaals eindelijk konden wij op pad. HF wist een leuk binnendoor maar zei vrijwel direct erbij dat we over dijken zouden gaan. HH had speciaal voor deze gelegenheid in zijn iPhone een America speaking girl verstopt die ons onderweg en gezelschap houden en informatie zou verschaffen. Dat laatste kan achteraf niet worden ontkend. Er was een huis met grote buitenlamp. Binnen schenen er nog meer.
Voor de route en de gelopen dijken verwijzen wij u graag naar de bijlage.
Uiteindelijk belandden wij weer retour en willen u onze naspeuringen niet onthouden. Zo wordt u een kijkje in de keuken gegeven alhoe de HH een dranklokaal inspecteren, keuren maar vooral van voorraad ontdoen. Natuurlijk twee bieren en hele gewone ballen noch 010 noch 020. Wist u dat in dit lokaal de wereldkampioen biljarten speelt? Heel gewoon natuurlijk. Hoewel sommige vrouwen menen dat er geweren in de tassen zitten kunnen wij u meedelen dat dit de eigen keu betreft. 

Geen opmerkingen: