vrijdag 12 maart 2010

Kijk, Kralingen-Crooswijk


Help, de doktor verzuipt! Zo'n mooie titel uit vervlogen jaren. Turks Fruit was er ook zo een. Bloot zo lang het maar kunst was. De HH genoten er niet minder om, titties lovers als wij daar zijn konden wij toen full screen (of over het volledige scherm zoals wij destijds zeiden) genieten van vrouwelijke kenmerken en dan nog artistiek verantwoord. Kon je er ongegeneerd over meepraten maar ondertussen ook genieten. En wat waren zo pronto! Ja, dass war einmal. Net zo artistiek gingen de HH deze week. Maar niet nadat wij ons uitspreken over het heengaan van ook een Heer, nl. de heer van Mierlo. En ook het afzeggen van vervolg door de Heren Eurlings en Pronk. Beiden met (ongetwijfeld na het zien van titties) zich (dra) gaan bezigen met de kids. De burgervader uit Amsterdam zal redding brengen, weest gerust.
Hadden wij u reeds verteld dat wij liefhebbers zijn van bepaalde maar niet alle vrouwelijkheden? Nou, een borstje zo nu en dan, kijken en misschien meer. U raadt het. Ook wij zullen ons moeten excuseren.

De start van de wandeling trof aan niet eerder dan dat wij de wagen hadden verplaatst van dure betaal naar goedkope gratis parkeer. Ook wij letten de kleinen.
Volgens de omschrijving gingen wij niet al te kort wandelen onder het genot van leuke beelden en muurschilderprojecten. Nou ja, dat kwam daar mooi uit, aangezien wij juist vanavond wilden wandelen.
Een mooie beschrijving incluis foto's en zo vind u hier. Daar gaan wij u niet mee vermoeien, maar des te meer met andere onzin.

Hoe u ook wenst te beginnen: zorg voor de juiste schoenen. De basis staat aan het begin.

Of u komt lopen, met de fiets, met de auto of met de metro: U start bij metrostation Oostplein. Kunnen wij ook niets aan doen.
Aangaande de natuur komt u alras bij bronzen takjes (tip: vlinderstraat). Ook goed voor de huismus.
Dan de lijst van Cor Kraat.
Dan de takken in de takkenwijk. Wat woonden sommigen hier leuk.
Bij de Gerdesiaweg heeft u naast echte boefjes ook een boefbeeld, Boefje genaamd.

Via een wegennet komt u dan bij een bekendheid alhaar, Bep van Klaveren. Hield zich overigens rustig tijdens de foto sessie.
Dan de biefstuk die HH eerst achterlijk gedaan als een brooddoorsnijding benoemde. Gelukig kon HF zich inhouden.
De koeweide herbergt een Mus die een os kust.
Dan ontwaart u later een abstract kunstwerk, bij de muntendrop zullen we maar zeggen.
Via muurschilderingen, oa van Trix (niks zeggen) en maar doorlopen komen we bij een bijzondere fontein. Wat in ieder geval bijzonder was dat deze zonder water werkte.
De kikkerfontein misten wij op een haar (wij liepen op dit stuk te snel) omdat wij ons dorstig wilden lessen.
Ja, wij geven toe, het laatste stuk bij de Hoflaan, slotlaan en andere dames namen wij kennisgevend al wandelend voor elk wat wils.
Eindelijk verlossing, daar brandde de verlichting bij een lokaal alwaar men ons naar nu achteraf bleek wenste te bedienen. Op onze vraag of men ook bier schonk werd niet ontkennend geantwoord.
HF deed er alles aan om de route wat langer, bang als hij was voor te kort. Alsof HH dat niet... Maar gevriend als zij zijn niet de moeite hoor.
Wij zeiden wel dat we deze wandeling een keer 's-avonds zouden moeten doen. Waarvan.
Bieren deden wij langs en in de dijk, tot 2x toe. Deze keer voorzien van een zoutje (overigens pas bij de 2e bestelling hoor).

Geen opmerkingen: