donderdag 3 maart 2011

Je maintendrai


de Arkduif
Deze week geen verrassingen. Gewoon wandelen. Dus ook gewoon naar Bodegraven. Waarom wij tot zulke keuzes komen is ook voor ons niet te begrijpen. Iedere poging tot doorgronding stuit op wederzijds onbegrip, vandaar. HF kwam HH ophalen en wij wensten wederzijds succes met veranderingen in werkbare omstandigheden. Hoe dan ook zal de distributie in de toekomst verbeteren.
Oude kern
Ten huizen van HH was weinig aandacht voor bezoek want op de TV was een serie aan de gang die bestond vooral uit stilstaande beelden met weinig tekst. De vrouwe des huizes was echter zeer onder de indruk van het gebodene.
Niettemin moesten wij gaan dus na vaarwel en tot ziens ging het dan op pad.
Daar het zeker niet al te warm was werden diverse kledingstukken meegenomen die dienden ter verwarming. Toen werd ook duidelijk dat dit de laatste wandeling zou worden waarbij HF nog geen 50 is. Hoezee! Daarnaast staat de vervaardiging van onze volgende wandelgids in de startblokken. Bij voorinschrijving geniet u € 5,- korting op de gangbare winkelprijs. Distributie zal zoals hiervoor gemeld door de HH worden verzorgd.
Meubel stoffeerderij ???
Na een niet noemenswaardige rit parkeerde HF direct en pal naast het station. Past op, er kan nog een trein aankomen. Wij uitstapten en trokken onze bedrijfskleding aan. Andere schoenen was niet nodig, die waren reeds.
Bieren!
Wat u (nog) niet wist is dat HF eigenhandig heeft ingegrepen in een voorbedachte route. Hij heeft door middel van eigen bedenkingen toevoegingen verricht die volledig voor eigen risico zijn. Het resultaat is natuurlijk wel dat e.e.a. veel langer zou worden dan u gedacht heeft. Geeft ons niks, maar u wellicht wel.
Enfin, runkeeper wist van de wandeling en wij gingen op pad. Het plaatje biedt natuurlijk duidelijkheid over hoe wij liepen maar niettemin zal enige toelichting gewenst zijn.
exotisch dier
Bent u geen kaasliefhebber dan zit u hier mogelijk verkeerd, want men eet en drinkt deze substantie in allerlei vorm. Zelfs buiten wordt het spul gewoon neergezet en met rust gelaten. Maar ook bier!
Bent u op zoek naar DE ZAAK dan zit u hier goed.
Bent u op zoek naar exotische beesten dan zult u zeker aan uw trekken komen.
Actie foto
Wat verder opviel is de verscheidenheid aan kerken en godshuizen. Daar waar Meerkerk zonodig doet Bodegraven niet moeilijk maar biedt gewoon meer.
Overigens bleek tijdens de wandeling dat deze gemeente gewoon bij Nederland hoort want er werd volop gestemd, met name de bibliotheek moest het ontgelden. Op dat moment wisten wij de uitslag niet, nu ook nog niet. We zullen moeten wachten tot eind mei.
Ja, mocht u bereid zijn om de omzwervingen van de HH te volgen dan zit u zo maar een kleine 10 KM aan ons vast. Hierbij zult u van het ene hoogtepunt naar het andere door ons worden begeleid. Print in deze wel de route uit want wij twitteren nog zeker niet.
Ja, een beestenboel was het.
Na afloop gingen wij deze keer weer naar onze boekenkast waarbij in positieve zin opviel dat Ciney wisseltap gewoon op voorraad was. Daar maar 2 van besteld in combinatie met de 010 ballen. Heerlijk.
Uit eigener beweging door de barheer (BH) werd bier aangevuld en voorzien van schaal pinda’s, die wij wel zelf dienden te ontvellen. Dat dan weer wel.
Route HF
De basis route voor watjes kunt u hier bekijken.

Geen opmerkingen: